2017-12-31 10:05:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Délután aludjon egyet, ha teheti

Napi horoszkóp december 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Remek hangulatban lesz egész nap, hisz végre önfeledten ünnepelhet a családtagjaival, barátaival! A buli remekül sikerül, de az alkohollal vigyázzon, csak mértékletesen fogyassza!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne akarjon mindent kézben tartani, mert előre nem látható dolgok keresztül húzhatják a számításait. A szilveszter éjszakát már remek hangulatban tölti!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Több meghívást is kapott, mindegyik buli jónak ígérkezik. Ön nagyon szeret társasági életet élni, úgyhogy azt válassza, ahova a legtöbb barátja megy

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Remek napra számíthat, minden simán megy önnek. Az ünneplés mellett szánjon időt arra is, hogy végiggondolja, mit szeretne elérni a következő esztendőben!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ha teheti, szórakozóhelyen búcsúztassa az évet, mert most megismerkedhet valakivel, aki hosszú távon is a társa lehet!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Délután pihenjen egy kicsit, hogy este teljes lendülettel vethesse bele magát a buliba! Szerencsés az, aki önnel tart, mert ön ma mindenkit felvidít!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ez a nap az ön számára a legromantikusabbnak ígérkezik. Ne foglalkozzon senkivel, csak a kedvesével. Este menjenek el kettesben egy szórakozóhelyre, vagy vacsorázni!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ennél szerencsésebben nem is búcsúztathatná az óévet! Remekül alakul minden. Több meghívást is kap, válassza a házibulit, a szórakozóhelyek túlzsúfoltak ilyenkor!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ön remek vendéglátó, úgyhogy ha meghívta a barátait az otthonába, akkor minden a legnagyobb rendben zajlik.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Nagyon tevékeny, úgy látszik, még az év utolsó napján sem hagyja el a tettrekészség, a munka. Azért délutánra már ne tervezzen semmi feladatot, lehetőleg a főzést is tudja le délelőtt. Este menjen társaságba, semmiképp se töltse otthon a szilvesztert!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Délután aludjon egyet, ha teheti, hogy legyen elegendő energiája estére. Amit ma kerülnie kellene, azok a hitbéli, politikai kérdések, a szócsaták, viták a rokonsággal. Ha így tesz, kellemes lehet az évzárója.


Halak: II. 19. - III. 20.
Nem kell minden apróságból nagy ügyet csinálni. Ha nem is minden úgy alakul, ahogy azt eltervezte, azért még szép estéje lehet. Csak jobban kell alkalmazkodnia, mint azt megszokta, és kicsit hallgatnia kell a párjára.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: